Како купити

Начин плаћања:

1. Платном картицом

2. Уплатом на рачун

3. Плаћање поузећем

Све наведене цене на нашем сајту су приказане са урачунатим PDV-ом.

Све акцијске понуде током године важе искључиво за поруџбине физичких лица.

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом SSL протокола и PKI система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом куповине гарантује процесор платних картица банке, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Сва плаћања бити ће извршена у српској валути динара (РСД). Купцима из Босне и Херцеговине, Црне Горе и иностранства платна картица ће бити задужена за одговарајући износ у страној валути према српском динару по важећем курсу Народне банке Србије. Приликом одобравања средстава на платној картици исти износ је конвертован у Вашу локалну валуту према курсу Удружења платних картица. Као резултат ове конверзије постоји могућност мање разлике у односу на цену наведену на нашој web страници.

Све информације у вези са наруџбином али и у случају рекламације или отказа наруџбине, можете добити путем мејла pravoslavnarec@yahoo.com радним данима од 8 до 15 часова или на контакт телефоне.