Kako kupiti

Način plaćanja:

1. Platnom karticom

2. Uplatom na račun

3. Plaćanje pouzećem

Sve navedene cene na našem sajtu su prikazane sa uračunatim pdv-om.

Sve akcijske ponude tokom godine važe isključivo za porudžbine fizičkih lica.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica banke, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Sva plaćanja biti će izvršena u srpskoj valuti dinar (RSD). Kupcima iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i inostranstva platna kartica će biti zadužena za odgovarajući iznos u stranoj valuti prema srpskom dinaru po važećem kursu Narodne banke Srbije. Prilikom odobravanja sredstava na platnoj kartici isti iznos je konvertovan u vašu lokalnu valutu prema kursu Udruženja platnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost manje razlike u odnosu na cenu navedenu na našoj web stranici.

Sve informacije u vezi sa narudžbinom ali i u slučaju reklamacije ili otkaza narudžbine, možete dobiti putem mejla pravoslavnarec@yahoo.com radnim danima od 8 do 15 časova ili na kontakt telefone.